Zaken en zeilen

Geen files, benauwde vergaderruimtes, storende telefoontjes, maar RUIMTE, frisse lucht, water, wind en volle zeilen! Aan boord van een klassiek Hollands zeilschip, midden in de natuur, komt de ware spirit boven. Een sfeer om elkaar op ontspannen, sportieve wijze te ontmoeten en te leren kennen, een omgeving waarin je als groep op elkaar bent aangewezen. Zeilen is een activiteit waarbij samenwerking en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Teamgeest is de spil waar het om draait. Overleg met zakenpartners of collega’s, een informele bijeenkomst met relaties, de start of afsluiting van een belangrijk project, een dag of weekend met uw personeel: op het water ondervindt men de rust en de energie om met elkaar een gemotiveerd begin te maken, beslissingen te nemen of een goed resultaat op passende wijze te vieren. Uw evenement, personeelsdag, seminar, training of productpresentatie kunt u onbezorgd aan ons toevertrouwen.

Mogelijk wilt u meer dan één keer met klanten, zakenpartners of personeelsleden een dag of weekend buitengaats bijpraten onder het genot van bollende zeilen, een hapje of drankje. Of wellicht wilt u het water op voor een promotiecampagne, of een serie relatiedagen. Bij voorkeur op hetzelfde zeilschip dat bij uw bedrijf, visie en budget past. Als organisatiebureau kunnen wij u tegen aantrekkelijke voorwaarden een klassiek zeilschip aanbieden voor een reeks exclusieve dagen op het wijde water. Eigen presentatie en herkenbaarheid zijn daarbij mogelijk. De bemanning is vakkundig en gastvrij. Ervaren extra personeels is zonodig inzetbaar. Zowel bij aanvragen op korte, als op langere termijn nemen wij tijdrovend en specialistisch werk uit handen.

Kortom, als uw partner in gastvrijheid biedt Flying Sailer Zeilcharters u de gelegenheid om op origineel Nederlandse wijze invulling te geven aan uw zakelijke of collegiale bijeenkomst.