Flying Sailer algemeen

Onze inspanning is uw ontspanning

Vertrekkend vanuit ondermeer Monnickendam, Marken of Volendam heeft Flying Sailer Zeilcharters diverse klassieke oud-Hollandse zeilschepen beschikbaar. Van één tot vijf sterren volgens de ClaWa/ANWB-norm, elk schip met haar eigen karakter en comfort. Sportieve botters, snelle en luxe Lemsteraken, statige klippers en tjalken. Prettige en veilige zeilschepen voor dag-, maar ook voor meerdaagse zeiltochten op IJsselmeer, Friese meren en Waddenzee.

De kundige bemanning verwelkomt u en uw gasten aan boord met verse koffie of een passend aperitief. Na uitleg over het schip en overleg over de mogelijk te zeilen route gaan de trossen los. Een perfecte start voor een verfrissende zeiltocht.

Actief meewerken aan boord wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Zeilen hijsen, overstag gaan, de zijzwaarden laten zakken, aan het stuurrad staan; de schipper en z’n scheepsmaat maken u hier graag deelgenoot van.

Op de meeste van onze zeilschepen kan een prima maaltijd worden verzorgd. Van diverse luxe belegde broodjes tot een rijk gevarieerd Marker buffet of smaakvol “Captain´s dinner” alsmede een barbecue op dek. De scheepsbar heeft een ruim assortiment (inclusief bier van de tap) zodat er voor iedereen een passend drankje kan worden ingeschonken.

 
 

Flying Sailers Zeilcharters
Westerstraat 25
1156 AD   Marken
Tel. 0299 - 602053
Fax. 0299 - 602059
E-mail: info@flyingsailer.nl